80'i aşkın ülkede bir çok sektörde satış pazarlama ve satış sonrası hizmetler sunuyor, inovatif çözümlerle degirmencilik, ayrıştırma, pirinç, buğday prosesleri, makarnacılık, konveyör ve paketleme sektörlerine katkı sağlıyoruz.
ISG, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle niteliksel, ekonomik, çevresel ve operasyonel açıdan ihtiyaçlara göre en uygun paketleme çözümlerini sunmaktadır.
MEGA’nın üreticisi olduğu, alanında lider olan kurutucuların yenilikçi tasarımı ve kurutma sistemi, günümüzde hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda tanınmakta olup Depart tarafından da satışı yürütülmektedir.
Lojistik sektöründe konteyner, kamyonet, kamyon ve tır gibi araçlara en efektif taşıma ve istifleme olanağı sunan Profrog ürünlerin tüm dünyadaki satış yetkisi Depart’tadır.
SAATTE 3000 İLE 3500 PAKET ARASINDA ÜRETİM KAPASİTESİ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞTIR.
EKİPMAN · 50 cc ile 550 cc arasında ayarlanabilir hacimlere sahip 3 hacimsel pistonlu dolum ünitesi. · Ürün beslemesi için 80 litrelik kapasiteli hazne. · Su sirkülasyonu ile çalışan bir su temizleme sistemi için ön kurulum ve mekanizma. · Kontrol panelinde çevrim sonu için yerleşik elektronik zamanlama cihazı. · Farklı ambalaj formatlarına uyarlanabilir yüksekliği ayarlanabilir 3 damlama önleyici ünite, ayarlanabilir pnömatik kapanma sistemiyle donatılmıştır.
3.500 Konteyner/saat
TEKNİK ÖZELLİKLER Yükseklik: 2.000 mm Genişlik: 1.800 mm Uzunluk: 3.000 mm Güç Kaynağı: 380V 50 Hz Pnömatik Besleme: 6 bar Kapasite: 4.000 kap